Rànquings

A vegades em quedo parada de quines són les entrades més visitades, perquè justament aquella que menys t'esperaves o on hi vas posar menys interès o que pensaves que seria menys atractiva, de sobte, te la trobes al rànquing. N'hi ha que canvien i n'hi ha que no se'n mouen. Durant un temps, el famós dinar de Nadal de Londres hi va ser, però ara m'alegro de trobar-hi alguns apunts nous (els vells juguen amb avantatge), dels EUA (que si mireu les 'etiquetes' veureu que amb sis mesos he escrit molt menys aquí que a Londres!). Alguns blogs que conec tenen un llistat a la columna dreta amb les entrades més visitades, però com que no sé afegir-ho, aquí teniu les que hi són ara:

1. Diada Estellés: en què em vaig limitar a copiar-ne un poeta i a remetre a un altre apunt que havia escrit relacionat amb el poeta. Sí, una d'aquelles entrades de les quals no et pots enorgullir, però que va formar part d'una diada que es va celebrar a la catoesfera. 258 visites.

2. Els treballs de recerca de segon de batxillerat. Aquest cada any rep visites a les mateixes dates per estudiants del batxillerat humanístic que busquen tema, però estranyament mai no hi han comentat ni han preguntat res. Al Twitter observo com aquesta barrera no hi és. També he de dir que no tinc els comentaris redireccionats al correu, que ho he de mirar manualment.

3. Joan Maragall. La llei d'amor. Sobre una representació teatral. Durant molt de temps, va ser el primer del rànquing, i almenys hi havia aportat un xic més que al que ara ocupa aquesta posició ^ ^

4. Primer pas. S'acostava aquesta gran aventura i l'acollida que va tenir l'entrada no me l'esperava.

5. Empire State Building. Del viatge als EUA del 2010. Malgrat el títol, els lectors hi entraven sobretot buscant Flatiron Building a les imatges del google, no sé si en català.

6. Compartirem l'aventura. Una mica més de tres línies i 84 visites. Després de temps sense escriure al blog, aquí vaig anunciar que me n'aniria als EUA i que el blog tornaria a estar actiu a l'agost (ho he acomplert).

7. Garraf. Un dels èxits incomprensibles.

8. Començo a pintar. Aquarel·les! I aquest darrer mes tinc el plaer de comprovar que dos apunts nous formen part dels més llegits. Moltes gràcies!!!

9. Museum of Science. Com deia Eva al primer comentari: en aquest hi havia molt de fato! Moltes coses, més enllà del títol,

10. Sopar medieval al Palau Requesens amb 60 visites. Un dels clàssics. Menjar. El menjar ha d'estar representat al rànquing. 

Comentaris

  1. A mí también me sorprende un montón las entradas más visitas, algunas son las que me cuestan menos escribir y las que no pienso para nada que tengan ningún éxito. Eso demuestra lo poco que entiendo a la gente ;)

    jajajaj Cuando quieras te enseño como se pone la barra con las entradas más visitadas!! Hacemos trueque y tu me enseñas la biblioteca de Harvard ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaj vale! Pero te la enseño también sin nada a cambio ;p

      Elimina
    2. Pues un día que no tengas mucho trabajo me avisas y me acerco!! Mientras que siga viviendo aquí tan cerca porque como la cosa siga así creo que me mudo pronto a otra casa.

      Elimina
    3. :( espero que hayas podido solucionar lo de la nevera, al menos.

      Elimina
    4. Tenemos un mini frigo..... ya te contaré :(

      Elimina
  2. És molt curiós això de les visites.
    Deus estar contenta quan veus
    el que els altres miren. Llàstima que
    no escriguin res.
    Olivera

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, els comentaris sempre fan més il·lusió perquè és un intercanvi d'impressions i voldries saber què els ha interessat del que has dit.

      Elimina
  3. A mi em passa el mateix.
    Per afegir-ho, només has d'anar a "afegir gadget", dins de "format". Has d'explorar una mica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tens raó, però ara no puc ni explorar el blog. Ahir us volia penjar una entrada sobre el Harvard Housing Day i també es quedarà a la calaixera.

      Elimina
  4. Perquè jo ho trobés... ho has explicat molt bé! Ara hauré de veure si em convenç tenir una entrada d'Estellés que no vaig elaborar gens tan exposada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada