El pas de les estacions

(cf. foto de la carabassa amb una miqueteta de neu de la setmana passada i amb aquesta)

Comentaris

  1. Respostes
    1. Ja m'ensenyaràs a fer els que tens tu connectats al blog per tema perquè l'aplicació del googleplus 'crea la teua història' o alguna cosa així no em convenç. Avui pensava que podria fer una gran entrada explicant el sopar informal al qual m'havien convidat a una de les residències on viuen els estudiants de carrera de Harvard. Era amb els meus companys de l'assignatura a la qual assisteixo com a oient (i parlant) i amb el professor com a convidat d'honor. I ara va i m'escriuen dient que finalment no hi podré assistir perquè només poden entrar al menjador de la residència (almenys d'aquesta) els estudiants de grau (i entenc que el professor convidat d'honor). Quina desil·lusió.

      Elimina
    2. Queden molt llargs els apunts amb moltes fotos. Jo faig els àlbums amb Picasa. No havia vist això del Google+. No m'agrada molt, el Google+ (tot i que hi publico els apunts dels blocs, perquè hi ha amics que ho miren allà).
      Ho sento per el sopar. Això ací no passaria: si ets europeu pots entrar on vulgues!

      Elimina
    3. Completament d'acord, a mi tampoc no m'agrada però me'n vaig fer perquè no em deixava entrar al hangout per fer videoconferències un dia que era important...

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada