I don't understand

http://www.ara.cat/especials/eleccions25n/Vidal-Quadras-proces-independencia-Eurocambra-Catalunya_0_785321630.html

Diria que ara sí que la UE hi té alguna cosa a dir.

Comentaris

  1. Mare meva! Que no és pacífica ni democràtica, però com es pot dir això?

    A veure si reaccionen... els de la UE

    ResponElimina
  2. Espero que sí, si no seria un desengany molt gros, no es poden desentendre d'una amenaça així i els catalans també hem de saber que d'alguna manera tenim el seu suport, des de la manifestació que hem deixat molt clar que volem formar part de la UE quan siguem independents, oi?

    ResponElimina
  3. Aquest polític és nefast. Igual que l'estremeny. Si pensem una mica, no tenen cap credibilitat, ja que parlen per babaus i...Como que no!

    ResponElimina
  4. Completament d'acord amb tu, malgrat tot penso que les amenaces han de tenir conseqüències, encara més per a polítics que per a la resta de ciutadans per la responsabilitat, poder i influència que tenen.

    ResponElimina
  5. Això d'en Vidal-Quadras és molt bèstia. El que més gràcia em fa és que repeteixin una i mil vegades que ells no són nacionalistes. Només cal observar la majúscula amb què escriu la paraula "nació" per convèncer-se'n...

    Un de Freiburg

    ResponElimina
  6. Oh, un pseudònim que no coneixia! Just t'acabo d'escriure un cel ^^ (en un dia com avui, només faltaria). Acabo de llegir que la UE ha contestat criticant el comportament de V-Q, ja està bé, que si no semblaria que tingués carta blanca per fer el que li roti. Contenta de trobar-te per aquí, Un de Freiburg.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada