A partir d'ara, Pizza Tarradelles

(a mi m'encanta la de pernil salat i també hi ha una altra empresa que en fa unes de quadrades molt bones, però no en sé el nom).

Personalment, s'ha acabat demanar Telepizza dissabte a la nit:

http://www.ara.cat/media/Telepizza-patrocini-programa-parlaven-independencia_0_793120832.html

Comentaris

  1. Amb independència o sense, gastronòmicament Telepizza era una mala opció (i Tarradellas, que et diria jo?). En paraules del "meu" pizzer, literalment, si menges una pizza d'aquestes per la nit "quemas el vàter" (llegir amb accent italià).

    (Sí, ja sé que no puc parlar molt de gastronomia perquè ahir vaig esmorzar mortadel·la de camell, però era només per l'exotisme...)

    ResponElimina
  2. Hahaha, és que les pizzes d'aquí no tenen res a veure amb les italianes, que tenen aquella massa fineta i els ingredients, nyam! Quan vaig fer l'Erasmus vaig fer dieta pasta-pizza cada dia i això que menjava sempre al menjador de la universitat. Són una cosa diferent, les d'aquí, però tampoc no coques. A mi les que no m'agraden són les pizzes americanes: doblotes, sonses, margarites que tenen herbes, rudes... ecs!

    Em respons el que t'acabo de preguntar al blog :D I era bo el camell? La carn del camell també la fan a la brasa, al forn, guisat de camell? :O

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per sort aquest pizzer, Paolo, té la pizzeria a Castelló...

      La mortadel·la no es pot dir que siga "bona". És... mortadel·la! Ja saps, es fa de tot allò que no menjaries mai, no? Suposo que al sud sí que mengen camell torrat. Ací al nord, evidentment, no hi ha molts camells... :)

      Elimina
    2. Tinc ganes de veure fotografies de més menjars, a mi tot em pareix molt exòtic! I segur que hi ha espècies per tot arreu!

      Elimina
  3. pizzes fresques casa Mas!
    M

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada