The Monument

El musical, al London Palladium.




The Monument des de baix.
Avui ens hem quedat a casa, però ahir, que ja començava a fer fretet, vam anar a un dels monuments menys visitats de Londres, que commemora el gran incendi de la ciutat i que es diu, precisament, THE Monument (al costat de la parada de metro que porta el seu nom). I mira que ja hi havia baixat, a aquella parada, però encara no havia mirat mai cap amunt i me l'havia perdut. Aquest cop, gràcies a la meua guia, la buscàvem i ens vam enfilar columna amunt per aconseguir unes bones vistes de Londres (ja us podeu imaginar que 311 escales més amunt el fred era encara més intens). Està molt ben situada, veus la Torre de Londres i el Tower Bridge, la germana de la Torre Àgbar, la catedral de St. Paul, que està allà a la vora i el London Eye. A la baixada et donen un certificat que notifica que has pujat totes les escales ^^ Ens faran turistes de l'any, malgrat que han estat uns dies tranquil·lets.

Encabat vam anar al Picadilly Circus i a Oxford Street de compres. Hi havia molta gent i es va posar a ploure, així que ens vam aixoplugar a un d'aquests Costa, que són una cadena, però aquest era molt acollidor i hi vam berenar (fan uns cafès immensos, i això que era un medium i no un large!). Per això sempre van amb el potet de cafè diluït. A les 7 vam fer cap al musical, The Wizard of Oz: va ser com si entréssim en un món de fantasia i vam tornar a casa saltironejant-ne les cançons (cosa que ja va bé per escalfar-se).

Ara J. ja s'encamina cap a l'aeroport...

P.S. He buscat una postal amb motius aràbics per a algú, al V&A i al British Museum, sense sort! Grrrr

P.P.S. També hem fet cultureta històrica i vam mirar la pel·lícula Elisabeth the II, sobre l'Armada Invencible i els pirates anglesos!

Comentaris

  1. Gran dia...:D!!! Tens encara el meu certificat! Uns dies preciosos.

    T'estimo!

    ResponElimina
  2. Sí, el tinc guardat a un portafolis! Van ser una xalera. Ara encara t'enyoro més. Aquesta setmana vaig llegir un article en què comparaven Elizabeth II i Isabel de Castella (la de Isabel y Fernando, tanto monta monta tanto), el poder i el malentès "gènere", és a dir, els rols associats amb les dones.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada