Dia 2: Los Angeles













Aquí són dos quarts de sis de la tarda, però a les 4 ja era a l'habitació. Tenint en compte que m'he despertat a les 6 del matí i que tinc un jet lag de cavall no és tan estrany... M'hi hauré d'esforçar una mica i anar-me'n a dormir més tard, avui, que estic baldada. Nou hores són massa diferència, quan vam anar a Rep. Dominicana no va ser tant de canvi. És que aquí és de dia i avui ha fet una calor de primavera i jo abrigada amb milions de capes (tota la nit que havia plogut). Encara em posaré morena i tot.

A veure si aconsegueixo dominar això de la selecció de fotografies. Després d'esmorzar (per primera vegada he vist una mena de creps grogues fetes d'ou que deuen ser les seues truitetes i que fan una circumferència fineta) he anat al tour que tenia reservat just darrere de la muntanya de les lletres de Hollywood (que encara no he vist) al Warner Bross Studio, on s'hi han rodat escenes californianes, de Chicago, Nova York, París... Els germans Wagner, que van sorprendre el món amb Bugs Bunny, van fundar la casa on es gravarien pel·lícules com Casablanca, Batman, la Màscara, Matrix, Chinatown, Spiderman, les Ocean's (el casino real és molt menut :D), Harry Potter... i sèries com The Big Band Theory, Gilmore Girls, no sé si HIMYM (quan el guia ens n'ha parlat no l'he acabat d'entendre), Friends i Gossip Girl.



No me'n surto amb l'ordre de les fotos (i amb les que estan capgirades encara no sé què fer); milloraré. De moment, heu de començar a mirar-les des de la darrera foto, l'entrada al WArner Bross Studio VIP Tours, on he comprat el regal de ma germana. Després, la foto de costat és la de l'exterior de la Màscara amb el guia davant xerra que xerraràs (un freak de totes les sèries). La següent què us recorda?? És el carrer on Spiderman de cap per avall besa Mary Jane! ;P Evidentment la que ve és la meua preferida: el cafè Luke's de les Gilmore (tenien unes samarretes de la sèrie però me n'he estat perquè eren una mica cursis) i unes tassasses on hi deia: Luke, please, please, please... Famosa frase de Lorelai, però no us en penjaré més, d'aquesta sèrie, que ja sé que no la mireu (que consti que he vist el lloc de la glorieta d'Stars Hallow, casa de Lane, la casa de dansa... i n'he fet unes quantes fotos més).

La foto següent, on diu que s'hi han rodat moltíssimes sèries és clavat al carrer de How I met, eh que sí? Es veu que gairebé totes les sèries i pel·lícules són els mateixos tres carrers que si cal repiten i canvien els rètols de les botigues o hi afegeixen Donkin Donuts si volen que sigui NY i no LA, perquè a Califòrnia estan prohibits. I amb els cotxes... canvi de matrícula! Un trosset d'arbres de la mida de la meua habitació fa de Central Park i els fons els manipulen amb Greenlight, efectes especials que han fet que en una fotografia que m'han fet i que ja us ensenyaré quan torni sigui a Hogwards amb bareta inclosa (que sí que duia). Us penjo un parell de fotos de cotxes que segur que us sonen... un de dedicat, J. Bé, no sé si he arribat al límit però no se'm carreguen bé els altres cotxes i no vull que se'm torni a esborrar l'entrada. Continuaré.

Comentaris

  1. la limo de chuck no hi era entre els cotxes??

    ResponElimina
  2. UOuouoUOuOUOUO El cotxe de Batman!!!El meu antic tmb tenia el Bat-Agafa-Mobil!! T'estimo

    ResponElimina
  3. Deus estar contentísssssim, vaig fer la foto per (a) tu, evidentment.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada